kamilvdono Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Jakie podłoże wziąść do 6,5L akwa narazie ma być tylko podłoże i kamienie ale chcę żeby za 2 tygodnie pojawiły się tam krewetki i zastanawiam się czy mogę dać tam piasek taki jak dzieci mają do zabawy w piaskownicy Jeśli nie to czy mogę dać piasek akwarystyczny (no taki specjalnie do akwariów) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Piasek z piaskownicy - nie. Jakikolwiek inny piasek, byle niezbyt drobny - ok. Akwarystyczny, wystarczy jeden worek za 4zł - ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Kup sobie piach kwarcowy bo do piaskownicy pewnie nie jeden kot już nalał A tak z ciekawości co ty chcesz w tym litrażu trzymać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirpio Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Piasek kwarcowy w 6,5 l, możesz trzymać sam piasek i wodę albo plankton. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 piasek kwarcowy w 6,5 l możesz trzymać sam piasek i wodę albo planktonTo raz. viewtopic.php?f=22&t=32424 Kotnik dla mniejszych żyworódek. Endlery, czy drobniczki można nawet podchować w takim baniaku. To dwa. Temat nie jest o tym co on tam może trzymać, tylko o podłożu. To trzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilvdono Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 Właśnie chciałbym urządzić tak jak te drugie z linku od Atreyu. I teraz jeszcze jeszcze pytanie czy takie kamienie jak tam są się nadają do krewetek?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Serpentynit? Jak najbardziej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilvdono Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 Wielkie thx. We wtorek ide na zakupy i pochwale się może w sobote jak wyszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts