łuska Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Chciałabym ustalić ewentualne przyczyny zejścia mojej krewetki amano. Znalazłam ją przepołowioną na pół na dnie akwarium 54 litrowego. Obsada- neony innesa, neony innesa diamentowe, 2 gupiki endlera i 2 zbrojniki-albinos i bodajze niebieski. 1. Nie chce komentarzy typu "zeszła z tesknoty" 2. Typu " oddaj zbrojniki one sa nieodpowiednie bo masz za małe akwarium". Temat dotyczy zejścia krewetki a nie obsady w akwarium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmoniska Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Jesteś pewna że to krewetka?? poszukaj dobrze!!! ja też myślałam że mi odeszła moja amanka a to była skorupka z wylinki!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
łuska Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 O Matko!!!! Żyje!!!! łazi po akwa!! nieaktualny temat kochana jestes!! Po twoim poście przeszukałam akwarium i ona żyje! To była skorupka Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmoniska Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 cieszę się że pomogłam od tego tu jesteśmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 A to dobre Wylinki nie widzieliście Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmoniska Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 jak już to niewidziAŁYśmy my KOBIETY rozumiemy się wzajemnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziki Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 hallo errykz zdziwiony? Za pierwszym razem jak zobaczyłem wylinkę z mojej 12 cm wtedy atyi gabonensis to myślałem że to ewidentny zgon jest. Parasolki rozstawione, głowa cała, antenule całe, wszystko było razem i złośliwie "lapami" w stronę oglądającego. Dopiero jak odłowiłem okazało się że nie ma jednej płytki i jest pusta w środku. Ale szok był dość mocny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Nie rozumiem szoku przecież normalną rzeczą jest śmierć Link to comment Share on other sites More sharing options...
red eye Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Nie rozumiem szoku przecież normalną rzeczą jest śmierć I wylinka krewetek Amano przy prawie każdej podmianie wody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts