danxdan Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Interesuja mnie info na temat C. h*jeta odnośnie jego interakcji z otoczniem, dokładniej mówiąc z innymi rybami, oraz jakiej wielkości Wam urosły w akwa. Chciałbym również wiedzieć czy łatwo go przyzwyczaić do karmienia pokarmem mrożonym, oraz czy zmienia się tutaj jakoś szczególnie wygląd w trakcie dojrzewania, jak w przypadku niektórych ryb, np. pielegnic. Gatunek jest opisany coprawda w encyklopedii na Waszym forum ale bez interesujących mnie info. ponadto interesują mnie wszelkie Wasze subiektywne i obiektywne opinie i związane z nimi doswiadczenia w trakcie hodowli ryby. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voltar Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 W akwa rosną do 25 cm lubią dużo wolnej przestrzeni . Akwa min 120cm dlugosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts