195miki97 Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Witam:d Czytałem że żeby rybki nie podskubywały roślinek trzeba im podawać więcej jedzenia roslinnego:P Słyszałem ze suszona sała jest dobra .. Lecz ja akurat niemiałem zwykłej sałaty więc wziołem pekińską , Ususzyłem ją przez noc na kalaoryfeże ale gdy pokruszyłem sałate i wsypałem rybki podpłyneły ale gdy zaczeły prac do ust zaraz wypluwały:( Wiecie może co zrobić żeby zaczeły jeść tą sałate.?? Ps. Karmie je 3 razy dziennie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natalia1984 Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Nie polecam tego robić, bo pewnie jest nafaszerowana chemią. Kup im spirulinę Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupak Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 To chodzi o sałatę , a o pekińskiej sałacie jeszcze nie słyszałem... Wiem, że jest kapusta pekińska... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Dokładnie kup pokarm roślinny bo większości ryb domowe wynalazki nie smakują Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Dobrze by było żebyś napisał jakie masz rybki bowiem nie wszystkie to jarosze. ps. 3 razy dziennie to za dużo-przekarmiasz rybki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jano Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Dokładnie, nie wszystkie tak mają jak moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 A czy taką sałatę trzeba specjalnie przygotować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jano Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Ja wrzucałem sparzoną wrzątkiem, co do suszonej to się nie wypowiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts