cysiek93 Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Witam. Miałem problem z moim mieczykiem, ponieważ nie chciał sie okocić ale sie wreszcie okocił. Tylko jest taki problem okocił sie tylko jeden narybek Czy okoci sie ich więcej ? I mam takie pytanie mogę karmić narybek pokarmem wysokoproteinowym z tropicala w granulacie "który skrusze" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Prawdopodobnie - będzie więcej. Prawdopodobnie, bo równie dobrze mogło być już więcej, a samiczka mogła zjeść młode. Podstawowa zasada którą łamią zwykle początkujący. Nie stresuj ryby, takie coś może nawet zatrzymać "poród" na parę godzin. Co do karmienia, masz to opisane tutaj: viewtopic.php?f=36&t=28530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cysiek93 Posted March 20, 2011 Author Share Posted March 20, 2011 Co do karmienia, masz to opisane tutaj: viewtopic.php?f=36&t=28530 Czytałem już to . Ale dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Jeśli ma jeszcze okrągły brzuch to będzie więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts