bartekb Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Co sądzicie o trzymaniu bojownika z gupikami w akwarium 72l? Atreyu: Zły dział + temat wałkowany wiele razy. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Temat poruszany już bardzo dużo razy. Zależy jaki bojownik ma charakter. Może żyć z nimi bezproblemowo a może je też zadziobać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Co sądzicie o trzymaniu bojownika z gupikami w akwarium 72l?Nic:D. Znaczy jak gupiki są/będą małe to bojek może je zjeść, lub może też poobgryzać im ogony , ale to zależy jaki jest bojek Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Jeśli bojownik ma łagodny charakter, można. Oczywiście można też bardzo zagęścić akwarium roślinami, ale nie wiem czy to może coś pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cloe Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Jeśli bojownik ma łagodny charakter, można. Oczywiście można też bardzo zagęścić akwarium roślinami, ale nie wiem czy to może coś pomóc. Owszem, dużo roślinek = dużo kryjówek ja miałam bardzo spokojnego bojka. Martwiłabym się bardziej o narybek, ktory bezproblemowo może zmieścić się w jego "pyszczku" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts