SeBoLaS Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Witam,chciałem się dowiedzieć czy preparat firmy Tropical Discus Sept został wycofany z produkcji bo nigdzie nie mogę go znaleźć a czytałem opinie o nim i niby dobrze sobie radzi z nicieniami u ryb. Proszę o odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziki Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Hallo Przypuszczam że załapał się na akcję zakazu sprzedaży leków poza aptekami która to zaczęła się w połowie 2009 roku bodajże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeBoLaS Posted February 22, 2011 Author Share Posted February 22, 2011 A czemu niby zakazali sprzedaży kiedy na rynki i tak są inne leki tego typu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziki Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 EDIT pierwotna forma była zbyt polityczna ^^ Nie wiem, piszę co pamiętam co było z lekami w sklepach zoo. Jeśli chcesz wiedzieć więcej pogogluj, zapoznaj się z prawem farmakologicznym. Tam znajdziesz duzo odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeBoLaS Posted February 22, 2011 Author Share Posted February 22, 2011 Ok,ogólnie dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts