sws Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Mam pytanie. Już sam nie wiem czy mój mieczyk będzie spodziewał się małych. Oto zdjęcia: Proszę o szybką odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Proszę o szybką odpowiedź.Proszę szybko poczytać: viewtopic.php?f=36&t=28530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sws Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 Czytałem Wiem, że powinna być plamka płodowa, ale jak patrzę na tą rybkę to mi się wydaje, że jest czarna plamka ale tak jakby na nad i za brzuchem i dlatego nie wiem czy będą małe czy nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Tak - będą, to początkowe "stadium". To nie problem, martwiłbym się o to dziwne wygięcie. Może tylko mi się wydaje, ale rybka może być chora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sambi Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Na moje oko to to nie jest mieczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Na moje oko to to nie jest mieczyk Fakt - molka. Odruchowo nawet nie patrzyłem na gatunek żyworódki tylko na płeć i plamkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sws Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 To może być jeszcze w zbiorniku z innymi, nie musi być jeszcze osobno? Dziś przenosiłem akwarium i ją przy okazji włożyłem do osobnego zbiornika. mogę ją teraz przenieść z powrotem, i za jakiś czas odosobnić, czy zostawić ją osobno do czasu rozwiązania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Do porodu jeszcze daleko. Odpowiedni na Twoje pytania są w linku który podałem. Temat uważam za wyczerpany, chyba że masz pytania na które odpowiedzi nie ma w tamtym temacie - wtedy mogę otworzyć. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts