FigaZ Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Witam Moja aktualna obsada. 2xMieczyk Hellera ( Samica w ciąży ) 3xGupik Pawie Oczko ( Młode ) 1xGlonojad Syjamski 4xNeon Innesa Coś dodać coś ująć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamut Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Oddaj mieczyki za małe akwarium i glonojada syjamskiego.Dokup 4 neony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajmonn Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Oddaj glonojada i mieczyki za mały litraż. Dokup neony to rybka ławicowa min.8 Gupiki zostaw możesz nawet jednego dokupić Jak już oddasz glonka i mieczyki to ja proponuje taką obsade: 10x neon innesa harem gupika (1+3) lub 4 samce 6x otosek lub kirsyek panda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FigaZ Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 Kiryski bardzo mi sie podobają zwłaszcza panda,ale 12 zł za sztukę . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyk Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Kiryski bardzo mi sie podobają zwłaszcza panda,ale 12 zł za sztukę . nikt nie mówił ze to tanie hobby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor1996sa Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Gdybyś chciał to możesz do tej obsady którą podał Sajmonn dodać parkę pielęgniczek Ramireza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajmonn Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Tak ramirezy tu pasują A jeśli chodzi o kiryski to możesz pandy wymienić na np. malutki, pigmeje lub strumieniowe Ale ja osobiście jestem za pandami PS. U mnie pandy są po 14 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_ziom Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 albo kiryski kup sobie pstre, u mnie w sklepie 4,50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 albo kiryski kup sobie pstre, u mnie w sklepie 4,50Pstre nie nadają się do takiego baniaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_ziom Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 wszystkie kiryski w tym sklepie są po 4,50 , w tym sklepie są spiżowe i pstre, a napisałem o pstrych bo sam mam takie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rene714 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Cześć, mam 60 L akwarium Obsada:1 mieczyk hellera,2 samce gupika,i całą siateczkę małych gupików,1 danio,1 molinezja,4 kiryski,4 neonki,1 glonojad,roślinki sztuczne. Proszę ,powiedzcie czy to dobra obsada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajmonn Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 mieczyk - za małe akwa gupiki - ok kiryski - zależy jakie ?? molinezja - za małe akwa glonojad - stanowczo za małe akwa danio - mimo iż to mała rybka to jest bardzo ruchliwa i potrzebuje akwa które ma min 80 cm długości. neonki - rybka stadna min.8 sztuk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts