daro68901 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Dziś rano patrze a moczarka wypóściła jakieś białe nitkowate pędy. Co to jest? Czy jest się czym przejmować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandy29 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Z twojego opisu wnioskuję, że puszcza po prostu korzenie. I to jest bardzo dobre zjawisko, znaczy, że się zaaklimatyzowała Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro68901 Posted February 20, 2011 Author Share Posted February 20, 2011 to mnie uspokoiłaś ale te "korzenie " są w połowie długości Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowalkowski Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 To jest normalne moja tez tak zrobiła. Ale uwazaj bo ryby mogą obgryzać te kożonki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peperoni Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Normalna reakcja, ja mam moczarke i kabombe i obydwie puszczają korzenie. To oznacza, że masz odpowiednie środowisko dla nich. Potrafią czasem wypuścić nawet korzeń od góry, więc się nie martw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts