Crazy...XD Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Hejka . W moim zbiorniku trochę zmian nastąpiło ale nadal mi sie nie podoba więc proszę o jakieś propozycje. POJEMNOŚĆ- 45L PARAMETRY- BRAK OŚWIETLENIE- 1x 18 W niestety o ciepłej barwie PODŁOŻE- piasek kwarcowy FILTR- jest ale nie znam nazwy OGRZEWANIE- brak TŁO- czarny brystol ROŚLINY-dwa rodzaje nurzańca jeden bodajże olbrzymi a drugi to ta normalna odmiana, pistia, żabienica, mech spiky moss, mech jawajski,wywłócznik zielony,gałęzatka,nie proszona rzęsa wodna, i jakaś nie znajoma mi roslina po lewej stronie za tym badylem OBSADA- harem bojownika 1+2 ale planuję 1+3 DEKORACJE- 3 korzenie , kamienie PS .Jak akwa wyglądało wcześniej można zobaczyć np tu; viewtopic.php?f=22&t=24903&st=0&sk=t&sd=a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adzia Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 akwa bardzo ładne, tylko trochę mi się nie podoba ten korzeń po lewej stronie (postawiony tak na ukos).. no ale to rzecz gustu oczywiście i może zainwestuj w grzałkę? pozdrawiam i życzę powodzenia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy...XD Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 Jest aż tak źle że nikt oprócz użytkownika wyżej się nie wypowie? Dawajcie jakieś rady od siebie co zmienić , przestawić itp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinek8413 Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Drugi aranż podoba mi się bardziej, pracuj a efekty będą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy...XD Posted February 22, 2011 Author Share Posted February 22, 2011 YYY pierwszy?? według mnie pierwszy to był totalna porażka , ten też nie jest dobry ale lepszy od tamtego ,bynajmniej tak mi się wydaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy...XD Posted April 24, 2011 Author Share Posted April 24, 2011 Ten korzeń który jest po stronie nurzańca zostanie wywalony i zamieniony na jakiś rozgałęziony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemson3 Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Jeśli to jest aktualka (ja już śpię..) To wyszło nawet nieźle ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy...XD Posted April 25, 2011 Author Share Posted April 25, 2011 Co radzicie zrobić z tą stroną na której jest nurzaniec ?; 1.Zostawić nurzaniec niech się tam rozrasta i dać jakiś duży korzeń. Czy 2.Zrobić coś na wzór lewej strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALAKTYKA Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Jak na mój gust akwarium ok ja bym radziła bardziej zasadzić no a co dalej z tym idzie to nawozić . Z tym nurzańcem to sprawa gustu zrób tak żeby było estetycznie i się tobie podobało . A jeśli mogę wyrazić swoją opinię to ja bym zostawiła tak jak jest i czekała aż się rozrośnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts