AbukNico Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Mam pytanie. Czy danio czerwone i pręgowane to jest to samo(nie mówię o wyglądzie) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dEn Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jak na moje oko to tylko modyfikacja genetyczna oprócz koloru żadnych istotnych różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponóry_Żniwiasz Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Tak, ono jest takie samo, tylko inne. Rozmując w ten sposób prystelka to to samo co bystrzyk czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dEn Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 T napisz czym różnią się te 2 dania? Bo bystrzyk jakoś do mnie nie przemówil. Danio malabarski, lamparci, pręgowany, tęczowy, i inne naturalnie występujące różnią się biotopem, wyglądem, zachowaniem, wytrzymałością itp. A p.papuzia zielona od czerwonej różni się kolorem oraz temperamentem jak to u ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon23 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Z tego co wiem, danio czerwony, to odmiana kolorystyczna normalnego danio (mogę się mylić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.