AbukNico Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Mam pytanie. Czy danio czerwone i pręgowane to jest to samo(nie mówię o wyglądzie) ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEn Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Jak na moje oko to tylko modyfikacja genetyczna oprócz koloru żadnych istotnych różnic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ponóry_Żniwiasz Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Tak, ono jest takie samo, tylko inne. Rozmując w ten sposób prystelka to to samo co bystrzyk czarny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEn Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 T napisz czym różnią się te 2 dania? Bo bystrzyk jakoś do mnie nie przemówil. Danio malabarski, lamparci, pręgowany, tęczowy, i inne naturalnie występujące różnią się biotopem, wyglądem, zachowaniem, wytrzymałością itp. A p.papuzia zielona od czerwonej różni się kolorem oraz temperamentem jak to u ryb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon23 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Z tego co wiem, danio czerwony, to odmiana kolorystyczna normalnego danio (mogę się mylić) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.