Olciia Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Mam pytanie, właśnie zmieniłam deszczownicę na "normalne" napowietrzanie w filtrze. Zauważyłam, że przy wylocie nie wydać bąbelków, jednak gdy wsadzę rękę do akwarium przy filtrze (wylocie) czuć wyraźny strumień. Czy takie napowietrzenie będzie wystarczające? (akwa 54l, 60x30x30, harem platek i gupików, ampularia) Proszę o szybką pomoc! 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 A jaki to jest filtr ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olciia Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Jest to NBF - 500 (wiem, że to chińczyk ale filtruje znakomicie 8-) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 . Czy takie napowietrzenie będzie wystarczające?Powinno być w zupełności wystarczające, a jeśli nie będzie to sama to wcześniej zauważysz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olciia Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Dzięki za odpowiedź, na razie do zamknięcia 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts