kate Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Witajcie. Jakiś czas temu na korzeniu zauważyłam coś dziwnego. Wygląda to jakby małe czarne kuleczki. Jest tego coraz więcej. CO to takiego? To jakiś rodzaj glonu? A może po prostu mi korzeń gnije? Pomóżcie bo nie wiem co robić, a estetycznie to nie wygląda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael.Waw Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Dziwna rzecz, pierwszy raz takie coś widzę, w moim paludarium też mam taką czarną pleśń ale ona nie jest pod wodą tylko w wilgotnych warunkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon0132 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Wyczyść to szczotką pod bieżącą wodą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kate Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 Oki, tak zrobię Ale od czego to może być? I w ogóle co to jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts