Dhuz 299 Posted May 26, 2016 Do kolekcji dołączyły karaczany Elliptorhina chopardi 1 Share this post Link to post Share on other sites
Luna 288 Posted July 31, 2016 Trochę psiego spamu... Moja Runa (seter irlandzki) i przytulasy Jej starszy, posiwiały kolega który został w Polsce, uroczy niedźwiedź Archibald (leonberger): A tu jeszcze jako blond młodzieniaszek poniżej roku: Pozdrawiam psiarzy Share this post Link to post Share on other sites
Dhuz 299 Posted August 20, 2016 Podczas upałów przesiało mi młode Euscorpiusy zostawiając 2 z całego lęgu. Myślę "eh, pozbędę się skorpionów przy pierwszej okazji, to nie dla mnie". Samica Euscorpiusa: Mówiłeś coś? Share this post Link to post Share on other sites
_Mateusz_ 1 Posted September 17, 2016 (edited) A ja mam królika miniaturkę o imieniu Tosia Edited September 17, 2016 by _Mateusz_ Share this post Link to post Share on other sites
Chomiczka 0 Posted February 23, 2018 Królik Maks, chomik Sara, świnka morska Punia - uwielbiam gryzonie Share this post Link to post Share on other sites
gabrysiadoma 0 Posted February 20 Ja mam czarnego szczeniaka mieszczanca wielkość jamnika ale sierść mięciutka - Luna jak księżyc się wabi ^^ Share this post Link to post Share on other sites