magd0s Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Witam. Mam pytanie, czy jakbym skleiła akwarium wewnątrz sylikonem AQUARIUM firmy JaBa (taki jak zdjęcie poniżej), to zaszkodziło by to rybom? Chodzi mi o sklejenie dolnych łączeń ścianek. I Drugie pytanie to czym mogę przytwierdzić tło wewnętrzne strukturalne do szyby? Ten silikon będzię dobry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayami-omate Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 to zaszkodziło by to rybom? Nie zaszkodzi to rybom. czym mogę przytwierdzić tło wewnętrzne strukturalne do szyby? Może być silikon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor13xxx Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Ja kleiłem tym silikonem dziurkę wewnątrz akwarium i ryby żyją. Poprostu się nadaje. A co do przyklejenia tła też się nadaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżordan Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Moim rybom też nic się nie stało po użyciu tego sylikonu, a po za tym jest dość dobry Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedenascie111 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 a ja swoje akwarium składałem na klej silikonowy budowlany i nic rybom nie jest już drugi rok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts