Yayami-omate Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Ostatnio natknąłem się na ładną krewecie (Taiwan Bee - King Kong ) . Chciałem zobaczyć cenę takiej krewetki. Gdy zobaczyłem to aż mi włosy dęba staneły. Ceny w sklepach wachają się między 200€ a 300€. Na allegro ta odmiana kosztuję 450zł ( za jedną sztukę) Jak myslicie dlaczego tak drogo? Czy natkneliscie się jeszcze na jakieś drogie rybki/krewetki? Tutaj zdjęcia kreweci: , . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Ryby po pare tysi widziałem Nawet Arowana teraz jest za bodajże 4500zł, ale warto Za krewetke nie dałbym więcej niż 10zł/szt Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba24 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Wcale nie wygląda jakoś zachwycająco :zamieszany: Mnie zszokowała cena Płaszczki Motoro---850zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
embarrassed Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Czemu są takie drogie? Ponieważ na świat przychodzą bardzo rzadko, nawet jeśli skrzyżujemy krewetki tej samej odmiany to i tak większość potomstwa cofnie się do mniej pożądanej gradacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts