polar852 Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 mam akwarium 112l mam w nim korzenia który zabarwia wodę a i zastanawiam się nad zamianą go na ozdobę ceramiczną ale nie wiem czy będzie się to podobało rybą a zależy mi na ich szczęściu proszę o szybką odpowiedź red eye: Zakładaj tematy w odpowiednich działach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba24 Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 To czy im się będzie podobać to musisz je spytać Zaszkodzić nie powinny ale wtedy nie wygląda to już tak naturalnie jak korzeń. Osobiście nie wsadzał bym ich do akwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1379 Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Żadnych ozdób ceramicznych w akwarium. Nawet jeśli taki zamek jest nie szkodliwy do akwarium to oszpeca akwarium. Rybki, no cóż wątpię, by rybki w swoim naturalnym środowisku pływały wśród zamków. Jeśli chcesz usunąć zabarwienie wody to możesz przez jakiś czas filtrować przez węgiel aktywny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szlendi Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Nie są dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polar852 Posted December 28, 2010 Author Share Posted December 28, 2010 okej dziękuje za odpowiedź po tym czego się dowiedziałem nie mam już zamiaru tego kupować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts