mich4lek Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 witam zakładam nowe akwarium 45l mam już akwarium z pokrywą żwirek Complete Substrate filtr VERSAMAX 500l/h [zewnętrzny] chcę kupić sobie skały wapienne coś takiego jak to xd http://allegro.pl/wapien-filipinski-gra ... 49487.html ile kg mogę kupić do akwarium. będą w nim pływały Pawie Oczka [głupiki] oraz Kiryski Pandy chcę by skały wypełniały całe akwa z roślin mam w planach trzymać tylko Małego Heńka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba24 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Takie wapienie to raczej do Malawi :zamieszany: Jak mają wypełnić całe akwa to gdzie będzie wolna przestrzeń dla ryb by mogły swobodnie pływać a nie przeciskać się między nimi?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mich4lek Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 znaczy się chodzi mi by cały tył nią pokryć a z przodu dużo miejsca i mały heniek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba24 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 No chyba ,że tak Podaj dł. tylnej ściany akwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mich4lek Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 50 cm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba24 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 10 kg powinno być ok. Chcesz zrobić tło z wapieni na całą szybę czy tylko poukładać jeden koło drugiego?Jeśli opcję drugą to 10kg spokojnie powinno wystarczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Skały wapienne sobie odpuść Ja takie zamierzam do malawi sobie kupić a u ciebie są nie pożądane z gupikami A heni potrzebuje mocnego oświetlenia i w piasku raczej nie urosnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts