michal1003 Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 akwarium jest całe w karmie a nie che mi się wymieniać Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DRAGO_ Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Weź siatkę do odłowu ryb i ściągnij ile sie da. Ale nie obejdzie się bez wymiany ok.60-70% wody . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Jak byś nie przekarmiał ryb to by nie było tyle karmy Z resztą zależy jakie masz akwarium ale mógł byś sobie zakupić np. kiryski lum mocniejszy filtr Link to comment Share on other sites More sharing options...
polar852 Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 weś sobie kup wężyka takiego ciękiego jak do napowietrzacza jeden koniec włóż do akwarium a drugi do wiaderka ważne żeby wiaderko stało poniżej akwarium i pociąg powietrze wężyk będzie działał jak odkurzacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 michal1003 nie przekarmiaj i nie będzie dalszych problemów z zaleganiem karmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal1003 Posted December 25, 2010 Author Share Posted December 25, 2010 nie rozumiesz ja sypnołem dzisiaj za dużo karmy normalnie daje mniej ale mi sie sypneło niechcący Link to comment Share on other sites More sharing options...
klimek Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Jak bylem na wakacjach to ciocia wsypała całe opakowanie wszystkie ryby zdechły . I sadzisz ze ta odpowiedz pomogła pytającemu nie nabijaj postów .ecikgfc Dbaj o pisownie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Aha to pozostaje odmulić akwarium Innej opcji nie ma chyba że ryby z przeżarcia mają paść Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barwniak Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 No wiadomo że niechcący chyba nie specjalnie Mała uwaga nie sypnołem tylko sypnąłem. Nie wiemy jakiej ilości ci się sypnęło, ale jeśli tego jest naprawdę dużo weż przykład z robotników bp pracujących na zatoce meksykańskiej, i odmul, bo chyba wszystko już spadło Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamek10021991 Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Koniecznie wymień 60% wody!!! ryb przez jakieś 3 dni nie karm.( tez to przechodziłem ) Zapraszam cie tez na ........................................................ dzielmy się pasją!! ;] Mod.ecikgfc Regulamin umieszczanie i rozsyłanie linków innych for jest zabronione kończy się to ostrzeżeniem ,dbaj o pisownie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts