polpakpol Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Cześć mam pytanie jaki kupić filtr do akwarium 240L na pewno jakiś kubełkowy bezawaryjny cichy wydajny oraz dobrze spełniający swoją rolę w akwarium. Planowana obsada to krewetki neonki gupiki glonojad kiryski danio mieczyki itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largini Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Do tego litrażu polecił bym ci Fluvala 305. Jego cena to niestety 350 zł. Ja mam fluvala 205 od roku w swoim akwarium 112L i jestem z niego zadowolony cichy i wydajny filtr. W tej cenie co podałeś to raczej trudno znaleźć coś dobrego to twojego litrażu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 filtr do akwarium 240L na pewno jakiś kubełkowy bezawaryjny cichy wydajny oraz dobrze spełniający swoją rolę w akwarium.Za 150zł, to raczej można kupić dobrą markową kaskadę do 112l, a nie kubeł do 240l... Jedyny kubeł który można polecić w tej cenie: http://allegro.pl/filtr-hw-303a-1400l-h ... 49490.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts