Jump to content

Subfora

szczupak
 Share

Recommended Posts

Witam.

Proponuję założyć subfora w dziale "słodkowodne i morskie" takie jak przy "obsady zbiorników". Myślę, że łatwiej będzie odnaleźć szukany zbiornik. Wiem jak jest w regulaminie,trzeba wpisać w tytule litraż ale w galerii jest tyle baniaków, że znalezienie danego tematu np. "[25l] Bojownik" jest dość meczące :)

PS Wiem, że istnieje opcja szukaj ;) Ale myślę, że taka modernizacja by pomogła :mrgreen:

---

Co o tym myślicie?

• Administrator

Ogólnie to bardzo proste, 20-30 minut roboty i są zrobione subfora. Nawet zdążyłbym je ładnie opisać :P:D

Tylko zastanawiam się czy to ma sens tak szczerze mówiąc, a raczej pisząc :P.

Dlaczego? Już odpowiadam. Wiecie ile jest problemów z tematami założonymi w złym dziale itp. Rozdzielając galerię na litraże, dodam kolejną pracę moderatorom.

Porozmawiam z gronem moderatorskim i coś pewnie ustalimy. Tylko, że nie wiem czy to będzie w tym roku :P. Święta, sylwester itp. My też jesteśmy ludźmi(o dziwo) i mamy swoje życie prywatne. Koniec roku nie jest zbyt dobry na zajmowanie się forum. Jeżeli zrobię teraz subfora, to nie wiem czy ktoś będzie miał czas aby poprzenosić tematy itp. Musicie to zrozumieć :P

Porozmawiamy o tym wszystkim już w nowym roku. Dam od razu odpowiedź jak coś ustalimy.

Pasuje?

Edit:

Szczupak nie usuwaj swoich postów bo Cię zaraz strzelę w łeb :P:D

Edit2:

A co wy tego biednego ahaeda o wszystko ganiacie?

No właśnie :roll: .

• Administrator

Pasuje :) A na dodatek, ja mogę iść na moda (od przenoszenia tematów) jak coś ;)

Iść to możesz na piwo :P

Na moda trzeba być wrednym, niesympatycznym, chamskim...itp, itd :P

A Tobie jeszcze trochę brakuje ;p

Żartuję oczywiście, bo zaraz mnie tutaj zjedziecie :P:D :D

• 2 weeks later...

ze względu na bardzo duża ilość użytkowników prośba aby admini forum podzieli temat Słodkowodne i morskie np ze wzgledu na pojemności zbiornika tak aby utworzyły sie pod rozdziały na 1)zbirniki do30l 2)akw.od 30l-do np80l 3)od 81l do120l itd tak mysle że to by ułatwiło troche poruszanie sie po galeri i usystematyzowało troszeczkę galerie

• 2 weeks later...
  • Administrator

Poszedł, nie poszedł. Tego nie wiesz ;)

W obecnej chwili są inne priorytety. Jak będą załatwione ważniejsze sprawy to zajmiemy się i tym. Jest dużo rzeczy do zrobienie na forum a których normalni użytkownicy nie wiedzą. Dajcie się z tym wyrobić :P. Wszystko ma swoja kolej ;)

Tak jak napisałem wcześniej, zrobienie subfor to chwila. Ale czy to aby najlepsze wyjście?