radarr Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Jakie polecacie pokarmy dla molinezji ostroustych? Ja daje im: -Tropical granulowany wysokoproteinowy jako pokarm podstawowy -Tropical Bio-Vit roślinny -Tetra Tabimin tabletki dla urozmaicenia raz na jakiś czas Po takim posiłku 2 razy dziennie rosną jak na drożdżach Link to comment Share on other sites More sharing options...
casti Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Twoja mieszanka jest bardzo dobra nie napisze co polecam bo nic nie polecam. Nigdy nie miałem styczności z tymi rybami i nie wiem w czym się smakują jedynie wiem, że w ich diecie powinny znaleźć się pokarmy roślinne/glony i takie tam. A z twojego zastawu wynika, że taki pokarm im serwujesz dlatego nie widzę potrzeby abyś go zmieniał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radarr Posted December 21, 2010 Author Share Posted December 21, 2010 Nie chodzi mi o zmianę, chciałem sprawdzić czy te rodzaje pokarmów są popularne i polecane także przez innych akwarystów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kry$tian Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Jeśli masz same molinezje to im starczy to co masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz XV ;) Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Tropical Spirulina niby jest dla pielęgnic afrykańskich ale ja dawałem swoim rybą i dla młodych też fajnie rosły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jared Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Ja dawałem dla molinezji na przemian suche płatki Tropicala już nie pamiętam dokładnie jakie i ochotkę mrożoną, takie zadowolone były, że szok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts