Jump to content

czy to wystarczy?

Recommended Posts

W oryginalnej pokrywie było 1x18w dołożyłem 1x18w lecz wydawało się mi że to nadal jest nie wystarczająco do mego zbiorniczka

80x30x40

Dlatego zdecydowałem się na gruntowna modernizacje mojej pokrywy i zamontowanie 4x24W T5HO jak myślcie czy to wystarczy?

świetlówki to 2xŚwietlówka T5 Arcadia Plant Pro 24W FPP24 oraz 2xŚwietlóki Interpet T5 HO Tropical Daylight

Co o tym sądzicie?

daro_231

Zdaje sobie z tego sprawę i dlatego zakupiłem taki zestawikhttp://www.zooplus.co.uk/ask?query=%09Dennerle+Reusable+160+Primus-+up+to+160&num=20&form=search oraz zestaw nawozów w prawdzie niema doświadczenia w dziedzinie co2 ,ale ciągle się uczę (pytam doświadczonych akwarystów czytam artykuły na ten temat ) wiem że to nie to samo co praktyka ale myślę że i ją zdobędę :)

tak czy inaczej dziękuje za zainteresowanie :)

Nie no spoko, tak tylko zapytałem :) Kiedy ja montowałem oświetlenie dla siebie bez CO2 przy 0,5W/l to miałem zatrzęsienie glonów dlatego wolałem ostrzec :P Nie wszyscy o tym wiedzą. Ostrożnie z tymi nawozami bo co za dużo to nie zdrowo :) Powiem że nauka na własnych błędach jest najskuteczniejsza dlatego życzę powodzenia.

Share

• Create New...