Raven91ksg Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Witam wszystkich. Mam pytanie... Jakie robić pokarmy do swoich pociech? Czy macie jakieś dania które wasze rybki wcinają chętniej, jakie mniej? Chodzi ogólnie o przepisy do wszystkich rodzajów ryb. Począwszy od Gupików, Molinezji, skończywszy na Pyszczakach (nie nie mam pyszczaków i gupików razem) Chodzi tylko o to by nie doświadczeni akwaryści mogli zaczerpnąć wiedzy dotyczącej urozmaicenia diety własnymi przepisami. Gdzieś słyszałem o przepisie dla ryb wszystkożernych: Groszek, marchewka, ochotka, serce wołowe wszystko zmielone do tego spirulina, witaminy podane w tabletkach (również zmielona) i do tego żelatyna bezsmakowa. Co wy o tym sądzicie i jakie są wasze przepisy do innych rybek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajaak12 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 jak najbardziej Ochotka, wodzień, serce wołowe, cyklop, artemia. Ochotka najlepiej ŻYWA Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 A to widziałeś? http://strony.aster.pl/elem/akk/s_kk.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven91ksg Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 Tak wiem i znam tą stronę ale nie chodzi mi dokładnie o przepisy ze strony tylko czy stosujecie coś sprawdzonego, pewnego i innego niż na tej stronie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts