kalel Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Cześć. Czekam na moje nowe akwa 112 l. Jest do niego jakiś chiński filtr wew. ale wolałbym nie ryzykować i kupić coś bardziej odpowiedniego... Myślałem nad filtrem wewnętrznym, mój typ to Eheim biopower 160. Pytanie moje do Was, czy warto kupić ten sprzęt, jedni twierdzą, że super, inni, że płacisz za markę... Jak jest na prawdę? Może warto jednak kupić inny filtr(wewnętrzny)??? Akwa w założeniu towarzyskie: neony mieczyki bocje (nie mam jeszcze wyrobionego składu). Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1379 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Na twoim miejscu zainwestował bym w kaskadę Aquael FZN 2-3. Jest filtr tańszy jednak moim zdaniem lepszy poniewaz posiada większą powierzchnię filtracyjną . Możesz również zapłacić drożej i kupić jakiś kubełek jednak one są dość drogie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bas Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 U mnie w 112l świetnie spisuje się jbl e900 nie czyszczony od maja a woda błysk,nie ma problemu z uszczelkami, z przeciekami, cichutki, moim zdaniem warto zainwestować w jakiś kubełek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts