Durzo Blint Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Witam, wczoraj w moim akwarium odbylo sie tarlo bojownikow zlozyly jajeczka. Tylko ze dzis rano juz ich nie bylo i nie wiem co sie z nimi stalo. mozecie mi powiedziec? Nie zauwazylem zeby cos malutkiego plywalo po akwarium. ( mam film z tarła pozniej bede mogl dodac) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael.Waw Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 To na pewno ich pierwsze tarło i tarlaki nie wiedziały co z ikrą zrobić i ją zjedli. Z drugim, trzecim tarłem powinno wszystko już być normalnie. Jeżeli tarło odbyło się w akwarium ogólnym to małe i tak by zginęły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil84 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Na przyszłość pozostaw w akwarium samego samca z ikrą bo samiczki i tak Ci wyjedzą wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durzo Blint Posted December 18, 2010 Author Share Posted December 18, 2010 a nie lepiej jak bedzie tarło to przeniesc to cale gniazdo jego do innego akwarium? takiego 10litrow? i tam niech same sie wykluja czy co one tam robia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts