tomek1995s Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Moje neonki pływają cały czas przy powierzchni wody. Co może być tego przyczyną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATIE101XD Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Po 1. Nie możesz być przeczulony na każde zachowanie rybek popełniłem ten sam błąd skończyło się na tym że moje molki skarłowaciały.Po 2.Każda ryba ma własny charakter. Po 3. Nie możesz decydowaćgdzie będą pływały. Po 4.Jeśli nic im nie jest i tylko pływają przy powierzchni po prostu może ta część akwarium im się spodobała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Po 4.Jeśli nic im nie jest i tylko pływają przy powierzchni po prostu może ta część akwarium im się spodobała. Głupoty, głupoty, głupoty! Neony to ryby przebywające w toni wodnej. Może jest za mało tlenu w zbiorniku. Podaj to co jest wymagane: viewtopic.php?f=6&t=14640 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek1995s Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Dzięki z odpowiedzi ale już jest wszystko dobrze to był tylko niedobór tlenu już wszystko wyregulowałem i jest OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts