olxai Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 witam, zamawialam z allegro pare rzeczy do akwarium, miedzy innymi 2 buteleczki srodku antychlor firmy tropical. niestety zanim paczka do mnie doszla antychlor zdazyl zamarznac na lód... ;/ czy jak sie rozmrozi dalej bedie mial swoje wlasciwosci czy je stracil i nie nadaje sie juz do uzdatniania wody ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek1995s Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Być może niektóre z jego właściwości zostały zamrożone i nic z nich nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Myślę że nie stracił swoich właściwości bo w końcu to chemia a chemię trudno zbić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil84 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 A po co stosować taką chemie ? skoro wystarczy, że woda odstanie 24h i sama wytrąci chlor ? im mniej chemii tym lepiej dla akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
olxai Posted December 20, 2010 Author Share Posted December 20, 2010 A po co stosować taką chemie ? skoro wystarczy, że woda odstanie 24h i sama wytrąci chlor ? im mniej chemii tym lepiej dla akwarium wiem, do 25 l kotnika woda sobie stoi , ale gorzej z akwarium ogolnym nie bardzo mam gdzie trzymac 100 l wody przez 24 godziny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts