Koozka Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Witam, Kupiłem ostatnio akwarium 60x35x30 OW ze szkła 6mm. Po przywiezieniu do domu zacząłem dokładnie je oglądać i zauważyłem, że silikon na jednej z bocznych krawędzi podłogi jest położony niedokładnie (zostaje mała wolna przestrzeń). Chciałbym zapytać, czy Waszym zdaniem takie drobne niedociągnięcie może być niebezpieczne (np. rozszczelnienie) i wymaga reklamacji, czy też mogę spać spokojnie (ewentualnie mogę wcisnąć w wolną przestrzeń trochę silikonu akwarystycznego). Poniżej załączam linka do zdjęcia, na którym widać niedociągnięcie. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... b59af.html Z góry dziękuję za porady Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcieslik Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Oczywiście, że wymaga to poprawy. Koniecznie reklamuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theng Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Obawa o szczelność to raz a dwa estetyka akwarium OW polega na braku widoku silikonu. Jak dla mnie do reklamacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts