Kamil84 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Witam o to moje kolejne akwarium: pojemność 25 profil 25x25x40 filterki Filtr Wewewnętrzny Turbo 550 N wydajność - 550 l/h grill dojdzie żarówka 18watt sun glo dywan żwirek akwariowy drobny przyroda opiszę później aranżacja korzenie mieszkańcy bojownik krewetka red cherry ok.12 nawożenie na razie brak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupak Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Mało kryjówek, uważaj żeby bojek kreweci nie wciągnął Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil84 Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 jest sporo kryjówek po prostu na zdjęciu nie widać dokładnie, tam są dwa duże korzenie i parę mniejszych więc mają gdzie się chować :)jeszcze wszystkie korzenie obłoże mchem (chyba jawajskim) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinek8413 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Zapowiada się ciekawie poczekamy jak się wszystko rozrośnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawcio Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Akwarium ma potencjał tylko trzeba je jakoś zagospodarować. Według mnie mech na korzenie to podstawa, potem jakiś trawniczek i git Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymon0132 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Wydaje mi się, że filtr trochę za mocny na takie akwarium i zabiera trochę miejsca. Dałbym glossie na trawniczek na 1 plan i było bym super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil84 Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 Wydaje mi się, że filtr trochę za mocny na takie akwarium i zabiera trochę miejsca. Dałbym glossie na trawniczek na 1 plan i było bym super bo filtr jest do 45 l którym jutro się zajmę i na trawniczek będzie mały heniek do tego korzenie obsadzę wgłębka(pozdro dla Janusza) by tworzyły konary drzew z tego 25 nie wiem co jeszcze będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemok96 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Ładne akwarium "widać, że z tego wyrośnie jakiś łady motyl" Ja bym tam gdzieś upchną jeszcze małego kokosa obsadzonego mchem xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts