Wistkiop Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Witam ! ; ] Odrazu mówię żebyście się nie rzucali o moją teraźniejszą obsadę bo będę zmieniał !!! A więc tak moja teraźniejsza obsada to: 1x Glodonaj 1x Kirysek 1x Danio Zwykłe (pręgowane) 1x Danio Koralowe 2x Gupiki (samiec, samica) 2x Molinezje (samica, samica) Jedna molinezja w ciąży... ; D A chcę zrobić tak : Usunąć jedną Molke, drugą zostawić aż się okoci i oddać szwagrowi... A dokupić chcę tak: 5x Neonki Innesa 5x Danio Zwykłe (pręgowane) 3x Raybora Klinowa 2-3x Kiryski Co wy na to?? Jak na początku napisałem proszę się nie rzucać o teraźniejszą obsadę... Proszę o szybką odpowiedź... Pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Na "glonojada", danio, razbory klinowe, molinezję i prawdopodobnie kiryski akwarium za małe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wistkiop Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Na "glonojada", danio, razbory klinowe, molinezję i prawdopodobnie kiryski akwarium za małe. ... Sorry : // Za małe na Kiryski ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Słownictwo Możesz napisać jaki to irysek i się nie oburzać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wistkiop Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Słownictwo Możesz napisać jaki to irysek i się nie oburzać? No sorry ale mnie ponioslo ! Kirysek... nie mam dokladnej pewnosci ale chyba Pandowaty . One rosną do 4,5 max 5,5 cm ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Mnie nie przepraszaj bo i tak zostaniesz ukarany jak to jakiś mod zobaczy. I widzisz jak pandowaty to może być ale napisałam prawdopodobnie nie nadaję się bo większość hoduje pstre lub spiżowe które się już nie nadają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wistkiop Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Mnie nie przepraszaj bo i tak zostaniesz ukarany jak to jakiś mod zobaczy. I widzisz jak pandowaty to może być ale napisałam prawdopodobnie nie nadaję się bo większość hoduje pstre lub spiżowe które się już nie nadają. No a co do reszty obsady to jak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Ja proponuję: - 6 szt. - kirysek panda - 12 szt. - neon Innesa - 1+1 szt. - pielęgniczka Ramizera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wistkiop Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Ja proponuję: - 6 szt. - kirysek panda - 12 szt. - neon Innesa - 1+1 szt. - pielęgniczka Ramizera A te razbory klinowe ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Po pierwsze za małe akwa a po drugie najlepiej jedno stado w toni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wistkiop Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Po pierwsze za małe akwa a po drugie najlepiej jedno stado w toni. A Pielegniszki Kakadu 1+1 ? Bojownik wspaniały (samiec) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Na kakadu też za małe i je trzymamy w haremach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wistkiop Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 Na kakadu też za małe i je trzymamy w haremach. OK Dzieki za odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1379 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Na kakadu też za małe i je trzymamy w haremach.Można trzymać w parach pod warunkiem, że jest to dobrze dobrana para. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divester Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Możesz dorzucić do tego jeszcze bojownika. Według mnie najlepiej 1 samca. Ja bym dał tak: 6 kirysów panda 10 neonów innesa 1+1 pielęgniczka ramireza LUB 1+2 prętnik karłowaty LUB 1+3 platki Do tego ewentualnie samiec bojownika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Na kakadu też za małe i je trzymamy w haremach.Można trzymać w parach pod warunkiem, że jest to dobrze dobrana para. Tak samo można z bojkiem ale po co ryzykować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts