S'Sayan Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Siemka. Nie jestem pewien czy taki temat był ale nigdzie takiego nie znalazłem. Więc tak. Myślałem sobie aby zrobić butlę z co2 z tej butli co się przechowuje gaz na kempingach. Czy taką butlę napełnili by mi co@??? czy można z gaśnicy przerobić na butlę co@??? jak tak to z jakiej gaśnicy bo chyba ze wszystkich nie można> sorka za znak @ ale to ma oznaczać dwójkę bo mi się coś poprzestawiało i nie wiem jak to zmienić Link to comment Share on other sites More sharing options...
3promile Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Butli do propan-butanu nie napełnią ci CO2. Nadają się butle od gaśnic śniegowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Nie jestem pewien czy taki temat był ale nigdzie takiego nie znalazłem. Sam na forum czytałem o wykorzystaniu gaśnicy... co więcej po wpisaniu tego do szukajki ukazało mi się całkiem sporo tematów. A co mi tam... search.php?keywords=ga%C5%9Bnica&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj PS: sorka za znak @ ale to ma oznaczać dwójkę bo mi się coś poprzestawiało i nie wiem jak to zmienić2 2 2 2 2 2 2 Masz zapas. Jak potrzebujesz to kopiuj. Poza tym po prawej stronie klawiatury masz zapasową dwójkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts