paula04 Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Dane akwarium: Pojemność: 60l. Oświetlenie:15w Rośliny:nie znam wszystkich gatunków Obsada: neon inessa 10szt. kirysków pand 6szt. Danio pręgowany 3szt krewetki filtrujace 2 1.jakie proponujecie zmiany w obsadzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cisiu1996 Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 daj trochę więcej danio pręgowanych, dodaj może razbory galaxy ......... daj jeszcze jakąś roślinkę pływającą jak by były młode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 daj trochę więcej danio pręgowanych, dodaj może razbory galaxy ......... daj jeszcze jakąś roślinkę pływającą jak by były młodeNa danio akwarium za małe. Zbyt ruchliwe ryby jak na akwa 60cm. Na drugą ławicę też, więc galaxy bym nie dokładał. Ja bym tam dokupił ze 4 neonki i parkę Ramirezek. Tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
paula04 Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 już miałam młode było ich 20 były to neonki inessa oddałam do zologicznego Link to comment Share on other sites More sharing options...
sambi Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 już miałam młode było ich 20 były to neonki inessa oddałam do zologicznego Nie chce mi się wierzyć. Neonki nie tak łatwo rozmnożyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupak Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Na krewetki filtrujące, z tego co wiem potrzeba 100l akwa. Zamiast nich możesz dać jakieś inne, mniejsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts