Owca Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Dzisiaj postanowilem zrobic remont w moim akwarium Wygląda to tak podoba sie wam?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Nie będę owijał w bawełnę nie podoba mi się wygląda jak sztuczna oaza śmierci Sorki ale to moje zdanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandy29 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Te roślinki to żywe? Dałabym jakąś zieleninę na tył. Teraz to wygląda jak Meksyk Też tak zaczynałam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Co-2 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 wrzuć kabomby ładna jest Nie będę owijał w bawełnę nie podoba mi się wygląda jak sztuczna oaza śmierci Sorki ale to moje zdaniejesteś bezwzględny i bezlitosnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owca Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 Te roślinki to żywe? Dałabym jakąś zieleninę na tył. Teraz to wygląda jak Meksyk Też tak zaczynałam z tylu bedzie napowietrzacz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ponóry_Żniwiasz Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Ogólnie wiele osób zamieszcza tutaj zdjęcia 1-dniowych baniaków, gdzie nie ma ryb, zamiast wody jest syf i czeka na oklaski Bez sensu, jak już wklejać i pytać o ocenę to zaprezentować ukończone dzieło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawcio Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Daj jakieś aktualne foty z przejrzystą wodą, napisz coś o swoim akwarium. Na razie nie wygląda to dobrze ale mam nadzieję że się postarasz, zasadzisz rośliny i coś z tego wyjdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkbkm Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Ta roślinka na środku baniaka to nie jest akwarystyczna roślina jeszcze jakieś 2 może 3 tygodnie i zgnije wiem bo nadziałem się na to kiedyś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katesh74 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Ogólnie wiele osób zamieszcza tutaj zdjęcia 1-dniowych baniaków, gdzie nie ma ryb, zamiast wody jest syf i czeka na oklaski Bez sensu, jak już wklejać i pytać o ocenę to zaprezentować ukończone dzieło. Popieram w 100 % najlepiej odczekać z 3tyg i po wuszczeniu obsady dopiero robić fotki i starać się je obrabiać jak zaleca się na tym forum a nie na odwal się... bo naprawdę wiekszość to żenua.... Dla mnie to się nadaje się ten wystrój pod Tanganika tyle że dużo za małe akwa. To moje zdanie jeśli było by to akwa ukończone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek.Sz Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Zrób z tego mcharium/krewetkarium litraż w sam raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts