asia40 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji tego co wyrosło mi na korzeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_RastaMan_ Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 szczerze mowiac to mi wyglada na parodniowa ochotke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthKowal Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Troche spora jak na ochotke i jesli to ochota to czemu ryby sie nia nie zajely Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 To wygląda na jakiegoś typu glony nitkowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ola821027 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Możliwe,że to są krasnorosty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia40 Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Wg mnie nie jest to raczej ochotka, bo kolor ma ewidentnie ciemno brązowy, a ochotka jest chyba raczej czerwona. Ryby się tym nie interesują,.W aqwa jest welonek, który wpyla wszystko jak leci, pół szklanki rzęsy wrzuconej do aqwa zjada w ciagu jednego dnia. Może to faktycznie jakiś rodzaj krasnorostów, ale nigdy takiego nie widziałam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts