michaś Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Nie wiem czy piszę w dobrym dziale ale nie wiedziałem gdzie się z tym pytaniem wcisnąć Zakładam "tanganikę" i bardzo chciałbym mieć w zbiorniku muszle neothauma tanganyicense (nie wiem czy jest polska nazwa w każdym razie nie znam takowej ). Wiem że równie dobrze można zapodać muszle winniczków ale wolałbym tego nie robić...zależy mi na fajnym efekcie wizualnym i jak najbliższym podążaniu za oryginałem. Wiecie może gdzie można kupić takie muszle? Jak jest z ich dostępnością? Mieszkam we Wrocławiu, pytałem już w kilku sklepach i w żadnym zoologu ich nie ma:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Napisz do Tropheus Tanganika, oni w swojej ofercie chyba mają właśnie jakieś muszle ślimaków z Tanganiki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts