Agreas Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Zastanawiałem się nad obsadą do akwa i czy byłoby ok: 15xboraras brigittae/rasbora maculata/Paracheirodon simulans - czy ta ilość byłaby odpowiednia ? 6xOtocinclus sp. Do tego myślałem dać jeszcze jakieś krewetki, dokładnie to: 6xAmano i 6-10 RC No i do całej tej obsady myślałem tez nad haremem(może dwoma) jakieś mniejszej rybki. Dokładniej myślałem o endlerkach, ale byłbym wdzięczny za jakieś inne odpowiednie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 12 brigitae, 6 otosków i 1+3 endlerek i do tego krewecie i komplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divester Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Ja zaproponuję coś innego, może Ci się spodoba. 10 neon innesa prętnik karłowaty 1+2 6 otosków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 10 neon innesa prętnik karłowaty 1+2 6 otosków Chłopak pyta o bardzo małe i specyficzne gatunki stadne, a ty doradzasz mu popularne Inneski. Później pyta o "haremem [...] jakieś mniejszej rybki", a ty doradzasz prętniki...Czytajcie sugestie autora tematu. Skoro ryby które sam proponuje są ok to nie kombinujcie. Obsada Rafiego wydaje się optymalna, zamiast endlerek można kupić drobniczki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divester Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Przecież napisałem, że zaproponuję inną obsadę, która może mu się spodoba. Skoro rafi napisał taką jaką prosił, to ja musiałem napisać jakąś inną. Przecież można zmienić zdanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts