Morog Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 no i stało się stawiam nowy morski zbiornik na razie zmagania techniczne na początek artystyczny nieład w mieszkaniu dobrze, że kobieta pojechała na długi weekend do rodziców no po paru godzinach szkło zalane i zasolone wygląda to tak na razie niestety szybko nastała druga w nocy, a spać kiedyś trzeba tworzenie zacznie się od rana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktoś Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Spać? W takim momencie? Nie ładnie. Czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój baniaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardow Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 WoW - to zdołałem z siebie wydusić po pierwszych trzech zdjęciach. Proszę o opis i dane całego sprzętu użytego do tworzenia tego cuda Czekam z niecierpliwością na rozwój wydarzeń !!!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szpenio78 Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Tez jestem ciekawy co z tego bedzie czekamy z niecierpliwoscia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil84 Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 jak mogłeś iść spać w takim momencie i 3mać nas wszystkich w niecierpliwości NIEŁADNIE. Czekamy na efekty! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morog Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 jak byście to montowali od 8 rano poprzedniego dnia do byście wiedzieli jak można spać 5 godzin w pozycji horyzontalnej i działamy dalej fotki wieczorem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek.Sz Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 ekhm czekamy na zdjęcia:) Skałka zamówiona? Jakieś plany nt. obsady są Strasznie lubie morskie zbiorniki ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Mniejsze akwa było świetne. Mam nadzieje, że to będzie cudowne Czekam na coś więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morog Posted October 30, 2010 Author Share Posted October 30, 2010 no dobra filmik z dzisiejszego wieczoru piasek jeszcze lata, wiec troche blado widać http://www.fotosik.pl/video/8e1b4090f9d9fcc9.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawcio Posted October 30, 2010 Share Posted October 30, 2010 Z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój baniaka. Wrzucaj dużo zdjęć, bo czymś trzeba oczy nacieszyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morog Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 akwa wstępnie skończone aranżacja będzie pewnie jeszcze przebudowana no i dojdą nowe zwierzaki na razie to wygląda tak swoją drogą dowiedziałem się dopiero, że hepatus ma grzebień w małym nigdy go nie rozkładał następne fotki jak coś się zmieni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 To jest dopiero początek, a już wygląda super. Czekam na więcej fotek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol112 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Solnica już na samym starcie robi wrażenie A jeśli chodzi o wnętrze to dojdzie jeszcze żywej skały czy już nie??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morog Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 jak dojdzie skała to już nie dużo jakieś pojedyncze kawałki chce by była przestrzeń dla ryb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardow Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Możesz napisać jakiego sprzętu użyłeś ?, jestem ciekaw ponieważ niedługo mam zamiar zrobić solankę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricco Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Jak dla mnie solniczka 1-sza klasa Napisz coś więcej o sprzęcie bo też jestem ciekawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil84 Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 ja to nie mogę się napatrzeć na Twoje akwaria jedno lepsze od 2 będę z ciekawością czekał na kolejne fotki ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek60634 Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Jak dla mnie to wypas. Nie wiem czy sam w 1% dalbym rade opanowac to co ty zrobiles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ponóry_Żniwiasz Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Twój temat z poprzednim akwarium morskim przeczytałem chyba z 20 razy, teraz kibicuję przy większym zbiorniku. Pod koniec grudnia, lub na początku stycznia kupię reefmaxa 80 od aquaela i zacznę mini eksperyment z akwarium morskim. Czy mi się wydaje, czy tym razem już znacznie przyśpieszyłeś cały proces startu zbiornika i wpuszczenie zwierząt? I jak to wygląda z hałasem? Tyle pomp, przelewanie wody w sumpie, odpieniacz... Głośno jest? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morog Posted November 12, 2010 Author Share Posted November 12, 2010 filmik z dzisiejszego wyglądu akwa http://www.fotosik.pl/video/947b7f8ca011383f.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardow Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 filmik z dzisiejszego wyglądu akwa http://www.fotosik.pl/video/947b7f8ca011383f.htm ...Wybrana przez ciebie strona nie istnieje... Wklej poprawny link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 filmik z dzisiejszego wyglądu akwa http://www.fotosik.pl/video/947b7f8ca011383f.htm ...Wybrana przez ciebie strona nie istnieje... Wklej poprawny link na końcu adresu internetowego brakuje "l" -tzn "html" ma być a nie "htm" i wsio działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wistkiop Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Nooo ! To jest zbiornik ! Proszę o listę sprzętu jaki masz... tzn filtr, grzalka, oswietlenie. Jest może technika Co2 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mardow Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Fakt, brakuje "L" na końcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morog Posted November 13, 2010 Author Share Posted November 13, 2010 poprawione Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts