Pieti Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 proszę na opinie wielkość zbiornika 60x30x30 napowietrzanie i filtracja: filtr aqua mini oświetlenie: standard co w pokrywie czyli 1x15w przynajmniej na razie technika CO2: brak gatunki i ilość ryb: 4 gupiki, 11 neonków, bojownik i 2 krewetki, glonojad podłoże: nie pamiętam nazwy ale gotowiec z zoologicznego tło: pomysł i wykonanie własne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrej Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Fajnie Podoba mi się Tylko trochę chaos panuje z roślinami. I uzupełnij temat według regulaminu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaCo Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 podaj więcej informacji o akwarium oświetlenie, filtracja, podłoże itp. Akwarium fajne tylko brakuje mi troszkę roślin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noovaa Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Sagittaria się rozrośnie, będzie za wysoka w tym miejscu ( u mnie rośnie do 30cm:/ - a miał być trawnik, więc póki co, regularnie koszę, co też nie wygląda fajnie). Gałęzatkę bym wywaliła, ale to wg. mojego gustu. Roślin nie dużo, ale akwarium wygląda całkiem przyjemnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paula04 Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Akwarium ładne Dodaj roślinki Dokup bojownikowi towarzyszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Dokup bojownikowi towarzyszy Towarzyszy? Chyba towarzyszki, bo inne samce by najprawdopodobniej zabił [albo one jego]. Mi się nie podoba: - filtr - dużo za słaby jak na ten litraż. - glonojad - nie nadaje się do takiego akwarium. - tło - trochę zbyt jaskrawe. Reszta generalnie jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Pusto i jeszcze raz pusto w tym akwarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essa Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Wszystko pięknie ładnie, tylko "glonojad" (czyt. zbrojnik) nie pasuje. Za mały baniak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieti Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 noovaa koleś w zoologicznym też mówił że będzie nisko rosło dlatego jest z przodu, ale zobaczę jak się z czasem rozwinie. a można wiedzieć z czego zrobić trawniczek?? I jeszcze jedno zdjęcie obsady:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieti Posted October 24, 2010 Author Share Posted October 24, 2010 sory że post pod postem ale myślałem że ktoś udzieli mi rady jakkie rośliny posadzić i gdzie żeby było ładniej ale widzę że lipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawcio Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Zmień filtr na mocniejszy bo twój obecny jest za słaby oraz podaj więcej informacji o swoim akwarium. Wtedy będziemy mogli coś więcej powiedzieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts