majaluki Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Witam, nie wiem czy to się nazywa restart czy da się tego uniknąć? Chcę wymienić w moim akwarium podłoże, mam Filitus Floran i na to delikatny żwirek (wcześniej miałem pomieszane różne gatunki grubego). Wszystko w co nowe mam w kolorze ciemnym, chcę upiększyć moje akwarium, sporo w nim pozmieniać w sensie układu roślin itp. Czy da się to wszystko zrobić w ciągu kilku godzin i nie mając drugiego akwarium? Czy np. jak wymienię dno można wpuścić rybki po kilku godzinach czy to może je zabić? Jasna sprawa że wodę z akwarium odstawię i głównie nią bym uzupełnił zbiornik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochanica_diabła Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Ja jak robiłam restart to tez zmieniałam na to podłoże plus ziemia i takie tam ... Nie ma problemu ,żeby zrobić to w kilka godzin i żeby rybki wpuścić w ten sam dzień . Nic im nie będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts