Nuna Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Hej! Co myślicie o tym podłożu? http://www.rybarium.pl/sklep/koszyk/vol ... 03694.html * porowata struktura powoduje zwiększoną aktywnośç bakterii, co zwiększa biologiczne uwalnianie z niego składników nawozowych volcanit jest żwirkiem pochodzenia wulkanicznego o obojętnym pH. Jego porowata struktura powoduje zwiększoną aktywnośç bakterii, co zwiększa biologiczne uwalnianie z niego składników nawozowych. Zapewnia to wspaniały rozwój roślin. volcanit zmieszany jest z 10% ferrolitu - odżywką na bazie zeolitu. Czarno-czerwony kolor volcanitu doskonale harmonizuje z barwami roślin i ryb. Ktoś go używał? Jak się sprawdza? Bo go kupuję i nei wiem czy jest dobry dla roślin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Pył wulkaniczny jest wspaniałym nawozem dla roślin wiec myślę ze to jest coś dobrego więc bym kupił Jedyne co mi się nie podoba to ten czerwony kolor :zamieszany: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essa Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 zgadzam się z Rafim. Najlepszy byłby bordowy lub po prostu czarny który jakby nie patrząc jest dosyć popularny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natalia_s96 Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Kolor można trochę wyrównać dodając trochę domieszki czarnego żwiru ale nie przesadź bo jak przesadzisz to będzie bardzo kolorowo Gost: Po pierwsze ortografia po drugie: nie odkopuj tematów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DRAGO_ Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 A nie lepiej po prostu przysypać to podłoże wulkaniczne jakąś warstwą podłoża które nam odpowiada?? :zamieszany: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts