3promile Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Coraz więcej userów ma więcej niż dwa baniaki, ale w sygnaturce można umieścić jedynie dwa linki. Myślę, że można by zwiększyć tę liczbę, o ile linki będą przekierowywać do galerii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Dobre by to było, wkurza mnie czasem szukanie topicu baniaka którego nie aktualizowałem przez np miesiąc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktoś Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Też z chęcią dopisze się pod petycją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 I ja jestem za tym ,aby można było więcej tych linków podawać,a nie tylko dwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgaAga Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Ja również się dołączam.Ja bardzo zwracam uwagę na podpisy.Poza tym nie ukrywam,że nie bardzo chce mi się wertować całą galerię w poszukiwaniu czyjegoś baniaka.Tak byłoby dużo łatwiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil84 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 również popieram to zdanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szpenio78 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Mysle ze to genialny pomysl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shem Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Ja też ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Ja też, ale od razu widzę jak neo userzy + emo userzy wstawiają wiersze na połowę strony. Wtedy wypowie się taki w trzech słowach, a do przewijania elaboraty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Ja też, ale od razu widzę jak neo userzy + emo userzy wstawiają wiersze na połowę strony. Wtedy wypowie się taki w trzech słowach, a do przewijania elaboraty...Hipcio - ale limit linijek pozostaje [8], a tu się rozchodzi o same linki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Ale ograniczany jest limit przez znaczniki. img, url + długie adresy stron i szybko kończy się limit znaków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted October 22, 2010 Administrator Share Posted October 22, 2010 Hipcio - ale limit linijek pozostaje [8], a tu się rozchodzi o same linki. Nie, rozchodzi się o ilość liter w podpisie. Jeżeli zwiększę tą ilość, to nawet w 8 linijkach będzie można opowiedzieć historię swojego życia. Wolałbym uniknąć sytuacji: Post: 3 wyrazy Podpis: 8 pełnych linijek "czegoś". Nie ukrywajmy, że userzy dzielą się na tych co chcą dać tam link itp. Oraz tych co zaczną tam "do bólu" wypisywać głupoty. Mam rację ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Złotym środkiem było by nie wliczanie znaczników i linków do limitu liter. Jak znam życie to nie ma takiej możliwości. Rada jest taka... nie ma rady A po przemyśleniu jest Podać link do: moje baniaki a wygląda to następująco. Wchodzimy w szukajkę w szukaj autora wpisujemy swój nick szukaj w forach: słodkowodne i morskie szukaj w: pierwszy post tematu klikamy szukaj i gotowe. Mój taki link - search.php?keywords=&terms=all&author=hipcio_stg&fid[]=22&sc=1&sf=firstpost&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj Może nie jest to o czym wszyscy marzą, ale jakieś wyjście z sytuacji jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts