sacred_mode Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Witam mam pytanie odnośnie projektowania akwarium za pomocą sera cd 2.0 czy ktoś z was testował ten program i gdzie go można dostać a następnie sprawdzić pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted October 10, 2010 Administrator Share Posted October 10, 2010 Dawno, dawno temu bawiłem się tym programem: http://www.theaquatools.com/aquasketcher Ale ogólnie to według mnie wszystkie programy to lipa. Korzenie maja jednak różne kształty, tak samo kamienie itp,itd.... Co innego program a co innego końcowy wygląd akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Nie polecam anie broszur ani CD SERA ponieważ podają tam fałszywe informacje które mogą zmylić początkującego akwarystę, np. do 54 litrów nadają sie 2 szt. kosiarek :zamieszany: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts