jupo Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 kupiłem wczoraj BOCJE ale nie pasuje do zadnego opisu z naszej encyklopedji poniewaz jest ona szara/niebieska z czarna płetwą ogonowa. Czy normalne w zachowaniu bocji jest to ze atakuje inne ryby??? i czy ktos moze wie jaka to domaiana?? prosze o odpowiedz pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.gardenman Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 to w ogóle nie pasuje do bocji może jakas fotka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupo Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 ja wiem ze nie pasuje dlatego pytam czy ktos moze kojazy cosik takiego!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupo Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 fotke mam ale za duzych rozmiarow i nie moge dodac ale daje link do innej strony i ta w prawym dolnym rogu troche ja przypomina tylko ze ma jeszcze czarna płetwe http://www.bocje.com/BMA.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.gardenman Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 to raczej masz bocje tylko skad agresja Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupo Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 no własnie nie wiem co chwila plywa w srodkowej czesci akwarium i atakuje inne ryby niby delikatnie ale jednak Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba_selby Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 zmniejsz fotke jak mozesz i wstaw tutaj to bedzie latwiej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekd72 Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 i nic się nie zmieni atak atak ,nie wszystkie bocje są spokojne Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalar1990 Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Ja mam bocje mysią i prawie w ogole jej nie widac na akwa, pewnie w nocy zeruje;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekd72 Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 ja mam dwie bocje mysie, podgryzają inne, pięć razy większe ryby Link to comment Share on other sites More sharing options...
jupo Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 okazuje sie ze to bocja szara i dzis obserwowalem ta pare i sie troche uspokoily bo ogolnie siedzialy schowane Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.gardenman Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 musiały się zaklimatyzowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts