Marcin!991 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Hejka. Kolega mój, ten parszywy leń, któremu niechce się założyć konta tutaj, prosił żebym się zapytał czy mogą być skalary w 200L akwa z 70 krewetkami RC. Ma tam jeszcze kiryski glonka neony i coś jeszcze. Ale boi się, że skalar zje krewetki i prosił żebym spytał. Prawda to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkazanyNaBluesa Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 jak są małe, to pewnie że zje, a czemuż by nie? Kiedyś kupiłem żywe krewetki sprzedawane w formie pokarmu dla ryb to skalary polowały na nie i nie było krewetkom zbyt fajnie, jedna została rozerwana przez dwa skalary. Fajny spektakl, ale nie dla krewetek a dodam że te moje skalary co kiedys miałem i tak były młode, z 8 cm miały. A pomyśl co dopiero by było jak twój kumpel kupiłby sobie dorosłe osobniki A możesz mu powiedzieć też że skalary mogą się zaopiekować neonami. Także lepiej niech ich nie kupuje, bo będą miały dużo pełnowartościowego , żywego pokarmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin!991 Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 Aha. Ok. Dzięki Temat do zamknięcia. Musze go w końcu zmobilizować, żeby sobie konto założył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyzzer Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Jak u mojej cioci skalary atakują 7cm Labeo to i krewetkami też się zainteresują Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Oczywiście że zje i to nawet te większe sztuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin!991 Posted September 30, 2010 Author Share Posted September 30, 2010 Dzięki Wam. Można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts