domer92 Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Witam Mam pytanie do Was. Co to jest za pirania? Ponieważ dostałem ją od znajomego i nie wiem jaki to jest gatunek. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczupak Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 To raczej pirania czerwona. Trzymasz ją z żałobniczką Jaki litraż? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zapaleniec Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 A jednak głupota ludzka nie zna granic ! ! ! POMYŚL nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć, iż pirania to ryba mięso żerna. Chyba, że jest to prowokacja ? Zrób coś z tym ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Po za tym jest to ryba stadna Napisz jaki litraż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 A jednak głupota ludzka nie zna granic ! ! ! POMYŚL nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć, iż pirania to ryba mięso żerna. Chyba, że jest to prowokacja ? Zrób coś z tym ! ! ! A jednak są też piranie roślinożerne,ale faktycznie nie ta,nawet nie chcę wiedzieć jakie jeszcze ryby są w tym akwarium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts