Abdullas Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Czesc Mam w akwarium juz: 2 pielęgnice zebry 1 glonojada 2 pielegnice - nie wiem jakie ale sie dowim to jutro napisze Co mogę jeszcze włożyć tam do spółki? I ile ryb powinno byc w 112 l? Abdullas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralik Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Proponuję ok 5-6 kirysków, mogą to być pstre, pandy czy spiżowe ale musi być kilka sztuk bo to ryby stadne. Dobrze penetrują dno zjadając opadły pokarm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi200 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Nie łączyłbym zebry z pielęgniczkami tylko z innymi mniejszymi pielęgnicami A więc moja propozycja : - 1+1 szt. - pielęgnica zebra - 1+1 szt. - pielęgnica Mekka - 1+1 szt. - zbrojnik niebieski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts