sonyrajder Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Ile najdłużej może trwać ciąża gupika i ile przeciętnie może urodzić . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Zwykle trwa miesiąc +/- tydzień. Ilość młodych zależy od masy czynników: wielkości samicy, karmienia itd. Zwykle rodzi się kilkadziesiąt młodych [rekordowy miot wynosił ponoć 250 sztuk]. Jeszcze jakieś pytania dotyczące rozmnażania gupików? PS: Poprawiłem nazwę tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyrajder Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 Gupik jest już dorosły temperatura ok 24 stopnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 No to tak jak napisałem. Masę informacji o gupikach, w tym konkretne odpowiedzi na swoje pytania masz w tym temacie: viewtopic.php?f=2&t=4058 Temat uważam za wyczerpany i zamykam. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania dotyczące tematu na które odpowiedzi nie ma w linku powyżej, to nie pisz nowego tematu tylko wyślij do mnie PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts