mati22s Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Witam mam akwarium 54l a w nim 8x Neon Inessa 2x Pielgnice Ramireza,dwa samce bo w sklepie sie pan pomylił 4x Kiysek Panda Co moge jeszcze dokupic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noovaa Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Możesz dokupić: 2x neon innesa 2x kirysek panda Jeśli musisz (ale nie zalecam, bo im więcej ryb tym gorzej:P) 5-6 x otosek Ew. jakieś krewetki karłowate (Red cherry / babaulti .....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati22s Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 A nie przeszkadza że 2 samce ramireza? a moze zamiast neonków i kirysków dokupic prętnik karłowaty 1+1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noovaa Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Nie dokupuj, bo w takim akwarium jest miejsce na tylko jeden tego typu gatunek . Możesz dać zamiast ramirezek. W sumie nie zwróciłam uwagi na to że samce. Lepiej jakbyś wymienił jedną na samicę, ale jeśli się dogadują .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati22s Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 dzieki za odpowiedz nie wiem czy wymienie bo w sklepach sa małe i jak małą dam do duzych to chyba zle , ale nie jest tak zle czasami się ścigaja i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts